Neem contact op +31639550692

Sup Boards

Padisport heeft ook SUP boards, perfect voor enthousiaste paddelaars van alle niveaus! Of je nu op zoek bent naar een duurzaam SUP board voor ontspannen tochten op het water of een basic budget board, wij hebben het perfecte board voor jou. Onze selectie omvat een verscheidenheid aan opties, waaronder SUP boards van double layer en single layer constructies, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw behoeften en voorkeuren past. Ben je klaar om je eigen suppen kopen? Ontdek onze brede selectie en begin vandaag nog met het plannen van je volgende avontuur!

Filter

3 resultaten

Waar moet ik op letten als ik een SUP board koop?

Bij het kopen van een SUP board zijn er verschillende belangrijke factoren om rekening mee te houden:

 1. Boardtype: Overweeg waar je het board voornamelijk voor wilt gebruiken. Allround boards zijn geschikt voor verschillende omstandigheden, terwijl touring boards beter zijn voor langere afstanden en wedstrijden. Wave boards zijn ideaal voor surfen op golven.
 2. Afmetingen: Let op de lengte, breedte en dikte van het board. Een breder en dikker board biedt meer stabiliteit, terwijl een langer board meer snelheid kan bieden.
 3. Materiaal: SUP boards kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn, zoals opblaasbaar PVC, epoxy of kunststof. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen op het gebied van duurzaamheid, gewicht en prestaties.
 4. Volume en draagvermogen: Zorg ervoor dat het board voldoende draagvermogen heeft voor jouw gewicht en eventuele bagage die je meeneemt.
 5. Stabiliteit: Kies een board dat past bij je niveau van ervaring en comfort. Een stabiel board is belangrijk, vooral voor beginners.
 6. Accessoires: Overweeg welke extra accessoires je nodig hebt, zoals een peddel, leash, en eventueel een reddingsvest.
 7. Prijs en budget: Bepaal je budget en vergelijk verschillende opties binnen dat budget. Houd rekening met de prijs van het board zelf, maar ook met eventuele extra kosten voor accessoires.

Door deze factoren in overweging te nemen, kun je het beste SUP board kiezen dat past bij jouw behoeften, vaardigheidsniveau en budget.

Welk SUP board is voor mij geschikt?

Het ideale SUP board voor jou hangt af van verschillende factoren, waaronder je ervaring, het type water waarop je gaat peddelen en je persoonlijke voorkeuren. Hier zijn enkele suggesties op basis van verschillende situaties:

 1. Beginners: Als je nieuw bent in de wereld van het SUPpen, kies dan voor een allround SUP board. Deze boards zijn stabiel, gemakkelijk te manoeuvreren en geschikt voor verschillende omstandigheden, van rustig water tot lichte golven. Een opblaasbaar SUP board kan een goede keuze zijn vanwege de stabiliteit en het gemak van opbergen en transporteren.
 2. Rustig water: Als je van plan bent om voornamelijk op rustig water zoals meren, kanalen of kalme rivieren te peddelen, is een allround SUP board of touring board geschikt. Deze boards zijn ontworpen voor comfort en stabiliteit, wat ideaal is voor ontspannen tochten op vlak water.
 3. Surfen: Als je geïnteresseerd bent in het surfen op golven, overweeg dan een speciaal wave SUP board. Deze boards zijn korter, wendbaarder en hebben een andere vorm dan allround of touring boards, waardoor ze beter geschikt zijn voor het pakken van golven.
 4. Lange afstanden: Voor langeafstandstochten op open water, zoals op zee of grote meren, is een touring SUP board aan te raden. Deze boards zijn ontworpen voor snelheid en efficiëntie, waardoor je comfortabel lange afstanden kunt afleggen.
 5. Fitness en yoga: Voor activiteiten zoals fitnessoefeningen of yoga op het water, kies een breed en stabiel SUP board met veel ruimte. Dit kan een allround SUP board zijn of zelfs een speciaal ontworpen yoga SUP board.

Suppen kopen?

Wil je een SUP board kopen of heb je vragen over een van onze boarden? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Je kunt ons telefonisch bereiken via + 31 6 39 55 06 92 of ons e-mailen via info@padisport.nl.

1

Olympishce halterstang uitverkoop!

Bekijken

Yoga bal uitverkoop!

Bekijken
De waardering van www.padisport.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 94 reviews.