Neem contact op +31639550692

Halterstangen

Padisport biedt een scala aan halterstangen, waaronder Olympische halterstangen, curlstangen, dumbbellstangen en speciale halterstangen, geschikt voor verschillende soorten bovenlichaamstraining. Olympische halterstangen hebben een standaard diameter van 50 mm, zodat halterschijven van verschillende merken probleemloos passen. Bovendien kunnen Olympische halterschijven, zoals bumper plates, worden gebruikt zonder schade te veroorzaken. Deze halterstangen zijn geschikt voor zwaardere gewichten dan standaard 30 mm halterstangen.

Filter

20 resultaten

Halterstang kopen

Een halterstang, ook wel bekend als een barbell, is een veelzijdig fitness materiaal dat je voor diverse oefeningen kunt gebruiken. Of je nu bankdrukoefeningen doet of liever staand traint, een halterstang kan je hierbij van dienst zijn. Het gebruik van een halterstang versterkt en vergroot met name de borstspieren. De lengte van de halterstang speelt een rol bij de belasting van je spieren en het trainingsresultaat. Een langere halterstang betekent een intensievere training.

Veel keuze in halterstangen

Padisport biedt een assortiment van diverse halterstangen, waaronder Olympische halterstangen, curlstangen, dumbbellstangen en speciale halterstangen. Met deze stangen kun je effectief je bovenlichaam trainen. Daarnaast hebben we specialiteitstrainers waarmee je je kunt richten op specifieke spiergroepen, zoals triceps, schouders of gripkracht. Onze halterstangen variëren in bevestigingsmethoden voor de schijven, zoals schroefdraad, gladde bevestiging of anti-slip.

Als je op zoek bent naar een halterstang voor het verbeteren van je borst- en schouderspieren, overweeg dan een Olympische halterstang of olympische barbell. Ons assortiment omvat verschillende materialen, maten en kenmerken. Of je nu kiest voor een compacte dumbbellstang of een gespecialiseerde trainer, Padisport biedt de opties die bij jou en je trainingsdoelen passen.

Welke halterstang kopen?

Er bestaat een keuze tussen 30mm en 50mm. We hebben het verschil omschreven. Halterstangen met een standaard diameter van 30 mm variëren meestal rond de 30 mm. Hierdoor is er voldoende variatie in diktes, waardoor het niet gegarandeerd kan worden dat halterschijven van verschillende merken altijd op deze halterstangen passen.

Olympische halterstangen zijn onderworpen aan strikte toleranties die moeten worden nageleefd. Met andere woorden, de diameter van een Olympische halterstang mag nooit afwijken en moet altijd 50 mm zijn. Dit betekent dat ongeacht het merk van de Olympische halterschijf, deze altijd zal passen. Olympische halterschijven moeten ook aan voorgeschreven regels voldoen. Het gat in de schijf moet altijd 50 mm zijn, en de grootste Olympische halterschijven mogen een diameter van maximaal 450 mm hebben. Dit garandeert dat alle halterschijven altijd zullen passen, waardoor je zonder problemen verschillende merken kunt combineren. Naast reguliere halterschijven, of ze nu van rubber of gietijzer zijn, kun je met een Olympische halterstang ook bumper plates gebruiken. Deze schijven zijn ontworpen om te worden laten vallen zonder de halterstang of zichzelf te beschadigen.

Halterstang kopen, dat kan bij Padisport

Onze klantenservice helpt je graag verder! Wil je meer ontdekken over ons uitgebreide assortiment of heb je vragen over onze producten? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Je kunt ons telefonisch bereiken via + 31 6 39 55 06 92 of ons e-mailen via info@padisport.nl.

1

Olympishce halterstang uitverkoop!

Bekijken

Yoga bal uitverkoop!

Bekijken
De waardering van www.padisport.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 80 reviews.