Neem contact op +31639550692

halterschijven

Halterschijven zijn een belangrijk onderdeel van de fitnesswereld en worden al gebruikt sinds het ontstaan van de sport. Of je nu je borst, armen, rug of benen wilt trainen, onze halterschijven bieden veelzijdige mogelijkheden. Bij Padisport kun je diverse soorten halterschijven kopen tegen zeer scherpe prijzen, waardoor je gemakkelijk thuis kunt beginnen met functionele krachttraining. De meest gebruikte gewichten voor halterschijven zijn 5 kg.

In het assortiment van Padisport vind je verschillende soorten halterschijven om aan je specifieke behoeften te voldoen. Naast de grote halterschijven bieden we Olympische halterschijven (50 mm) en bumper plates, rubberen halterschijven die de vloer beschermen tegen beschadiging. Daarnaast ook fractional plates, micro Plates en andere kleine halterschijven.

Filter

9 resultaten

Welke halterschijf moet ik kopen?

Halterschijven komen in vele vormen, gewichten en van verschillende materialen. Daarom moet je ook op meerdere factoren letten wanneer je halterschijven koopt. Zo moet je op basis van je eigen fitness doelen en kracht bepalen hoe zwaar de halterschijven moeten zijn, maar is ook de halterstang belangrijk om de juiste halterschijven te kopen.

Gewicht halterschijven

Halterschijven komen in een paar standaard gewichten en het is goed om van te voren te bepalen wat jouw streefgewicht is. Zo kan in een keer met een set Olympische halterschijven – 3 grip alles tot 25kg in een keer kopen. De verschillende gewichten halterschijven zijn:

  • Halterschijf 5 kg
  • Halterschijf 10 kg
  • Halterschijf 15 kg
  • Halterschijf 20 kg
  • Halterschijf 25 kg.

Daarnaast zijn er ook lichtere halterschijven, die fractional plates worden genoemd en halterschijven van 0.5kg tot 2.5kg hebben. Deze zijn ideaal voor als je net begint met gewichtheffen of juist als serieuze krachttrainer in kleinere stappen vooruitgang wilt blijven boeken.

Diameter halterschijf

De diameter van een halterschijf is belangrijk en is vaak afgestemd om op een specifieke halterstang te passen. Hierin heb je de keuze tussen halterschijven 30m diameter en halterschijven 50 mm diameter. Let hierop bij het kopen van een halterstang, zodat al je fitness materialen met elkaar te gebruiken zijn!

Materiaal halterschijf

De materiaal waar een halterschijf van is gemaakt is een kwestie van voorkeur en waar je de halter wilt gebruiken. Koop je een halter voor thuisgebruik, kan je beter kiezen voor rubberen halterschijven zoals de crumb bumper plates. Op de Olympische halterschijven na zijn alle halterschijven van Padisport die tot 25 kg gaan van rubber. Hierdoor kan je zonder zorgen een halterset in huis halen en voorkom je makkelijker schade als de halter een keer iets te hard valt. Halterschijven voor een sportschool kopen? Dan kunnen de gekleurde halterschijven leden helpen om in een oogopslag te zien welke gewichten ze willen gebruiken voor hun krachttraining.

Halterschijven kopen bij Padisport

Op zoek naar halterschijven voor thuis gebruik of in de sportschool? Dan ben je bij Padisport aan het juiste adres. Wil je meer ontdekken over ons uitgebreide assortiment fitness artikelen of heb je vragen over onze sport producten? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Je kunt ons telefonisch bereiken via + 31 6 39 55 06 92 of ons e-mailen via info@padisport.nl.

1

Olympishce halterstang uitverkoop!

Bekijken

Yoga bal uitverkoop!

Bekijken
De waardering van www.padisport.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 80 reviews.