Neem contact op +31639550692

Standaard halterstangen

De Standaard halterstang is ideaal voor thuisoefeningen en wordt aangeboden in verschillende lengtes, 180 en 220 cm. Het assortiment van Padisport omvat ook curlstangen en tricepsstangen. Met een diameter van 30 mm kun je compatibele halterschijven gebruiken, wat zorgt voor stabiliteit en stevigheid tijdens oefeningen zoals bankdrukken, squats en deadlifts.

Filter

3 resultaten

Waavoor gebruik je een halterstang?

Een standaard halterstang wordt vaak als instapmodel gebruikt door beginnende sporters en wordt vooral gebruikt voor oefeningen in combinatie met een halterbank of staand. Wanneer je een halterbank hebt kan je met een standaard halterstang bankdrukoefeningen doen om je borstspieren te trainen. Sport je liever staand, dan kan je met een standaard halterstang oefeningen zoals de deadlift, squat of bent over row doen. Voor deze oefeningen is het belangrijk om goed op je houding te letten.

Wanneer je specialismes zoals gewichtheffen of crossfit wilt doen, kan je beter kijken naar Olympische halterstangen. Deze zijn namelijk specifiek bedoeld voor complexere oefeningen, hebben een smallere stang voor betere grip en meer veerkracht dan de standaard halterstang.

Welke halterstang moet ik hebben?

Er zijn verschillende afmetingen halterstangen waar je uit kan kiezen. Het belangrijkste hierbij is de onderscheid die wordt gemaakt tussen mannen en vrouwen halters. Het verschil zit hem dan in lengte en gewicht. Echter is het niet zo dat mannen de andere stang niet kunnen gebruiken en vice versa.

  • Mannenhalter. De halterstang 30mm -220cm is wat langer en zwaarer, waardoor deze beter geschikt is voor mannen.
  • Vrouwenhalter.  De halterstang 30mm-180cm is iets korter en ligt wat makkelijker in de hand door het lichtere gewicht, waardoor deze goed te gebruiken is door vrouwen.

Standaard halterstang kopen bij Padisport

Op zoek naar de beste halterstang voor jezelf, meer ontdekken over ons uitgebreide assortiment sport artikelen of heb je gewoon een over onze sport producten? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Je kunt ons telefonisch bereiken via + 31 6 39 55 06 92 of ons e-mailen via info@padisport.nl.

1

Olympishce halterstang uitverkoop!

Bekijken

Yoga bal uitverkoop!

Bekijken
De waardering van www.padisport.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 80 reviews.