Neem contact op +31639550692

Opbergsystemen

Een opbergsysteem voor halters en gewichten is essentieel voor een georganiseerde en veilige trainingsruimte. Deze systemen zijn ontworpen om niet alleen de apparatuur op te bergen, maar ook om het gemak van toegang te vergroten en de levensduur van de gewichten te verlengen.

Opbergsystemen voor halters variëren van eenvoudige rekken tot meer geavanceerde oplossingen, afhankelijk van de beschikbare ruimte en de omvang van de verzameling gewichten. Horizontale rekken met meerdere niveaus bieden gemakkelijke toegang tot verschillende gewichten en verminderen het risico op letsel door rondslingerende halters. Verticale opbergsystemen zijn ruimtebesparend en geschikt voor kleinere ruimtes.

Filter

9 resultaten

Opbergsysteem halters en gewichten kopen

Bij het kiezen van een opbergsysteem is het belangrijk om rekening te houden met het gewichtscapaciteit, zodat het systeem veilig alle halters kan dragen. Verstelbare rekken zijn handig omdat ze kunnen worden aangepast aan verschillende soorten gewichten, van dumbbells tot halters. Voor halterschijven zijn er specifieke opbergsystemen die variëren van eenvoudige staande rekken tot wandgemonteerde systemen. Deze rekken zijn ontworpen om de schijven georganiseerd te houden, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn tijdens de training. Bovendien verminderen deze systemen de kans op beschadigingen aan de gewichten en de vloer.

Welk opbergsysteem is geschikt?

Het meest geschikte opbergsysteem voor halters en gewichten hangt af van verschillende factoren, waaronder de beschikbare ruimte, het type gewichten dat je hebt en je persoonlijke voorkeuren. Hier zijn enkele veelvoorkomende opbergsystemen die geschikt kunnen zijn:

 1. Dumbbellrekken:
  • Geschikt voor: Dumbbells
  • Kenmerken: Horizontale rekken met meerdere niveaus voor eenvoudige toegang tot verschillende gewichten. Verticale rekken zijn ruimtebesparend.
 2. Halterrekken:
  • Geschikt voor: Halters
  • Kenmerken: Zowel horizontale als verticale rekken, afhankelijk van de ruimte. Verstelbare rekken zijn handig voor verschillende gewichten.
 3. Wandgemonteerde opbergsystemen:
  • Geschikt voor: Halterschijven, halters
  • Kenmerken: Bespaart vloerruimte door gewichten aan de muur te bevestigen. Ideaal voor kleinere ruimtes.
 4. Opbergtorens:
  • Geschikt voor: Dumbbells, halters
  • Kenmerken: Verticale torens met verschillende niveaus voor diverse gewichten. Handig voor compacte opslag.
 5. Gewichthouder met transportwielen:
  • Geschikt voor: Halterschijven
  • Kenmerken: Voorzien van transportwielen voor eenvoudige verplaatsing. Handig als je vaak van trainingslocatie wisselt.

Opbergsysteem fitness kopen?

Wil je meer ontdekken over ons uitgebreide assortiment of heb je vragen over onze producten? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Je kunt ons telefonisch bereiken via + 31 6 39 55 06 92 of ons e-mailen via info@padisport.nl.

1

Olympishce halterstang uitverkoop!

Bekijken

Yoga bal uitverkoop!

Bekijken
De waardering van www.padisport.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 80 reviews.