Neem contact op +31639550692

Haltersets

Een halterset is een combinatie van een halterstang en halterschijven. Dankzij de veelzijdigheid van een halterset, waaronder het feit dat je meerdere spiergroepen gemakkelijk kunt trainen, is het een van de meest gebruikte fitnessartikelen, zowel in de sportschool als thuis.

Padisport heeft een uitgebreid assortiment haltersets, zodat er altijd wel een set is die aan jouw behoeften voldoet. Als je twijfelt welke halterset het beste bij jouw trainingsdoelen past, kun je contact opnemen met een van onze experts voor persoonlijk advies.

Als je overweegt om een halterstang te kopen met verschillende halterschijven, is het belangrijk om aandacht te besteden aan de maat die je kiest. Er zijn twee gangbare maten voor halterstangen: 30 mm en 50 mm. Een “Olympische halterstang” heeft een diameter van 50 mm, terwijl de standaard halterstang een diameter van 30 mm heeft.

Filter

10 resultaten

Wat is een halterset?

Een halterset bestaat doorgaans uit twee afzonderlijke onderdelen: halterstangen waarvan je de gewichten kunt verwijderen en de halterschijven waarmee je het gewicht bepaalt. Je kunt dus zelf bepalen en aanpassen hoeveel kilo je aan de halters wilt toevoegen, afhankelijk van je trainingsdoel. Haltersets worden voornamelijk gebruikt voor krachttraining en stellen je in staat om verschillende spiergroepen in je lichaam effectief te trainen. Het materiaal waaruit een halterset is vervaardigd, varieert afhankelijk van het type set dat je aanschaft, van metaal tot kunststof.

Waarom kiezen voor een halterset?

Het aanschaffen van een halterset biedt tal van voordelen. Je kunt er namelijk een breed scala aan oefeningen mee uitvoeren, en je kunt comfortabel sporten vanuit je woonkamer, kantoor of fitnessruimte. Voordat je een halterset aanschaft, is het handig om te bepalen welke spiergroepen je wilt trainen. Stel een trainingsplan op en bepaal welke gewichten je daarvoor nodig hebt. Het is ook fijn dat je met een halterset gelijk de juiste halterschijven en halterstang bij elkaar hebt. Vaak is het voordeliger en makkelijk om dit samen te kopen in plaats van los.

Ook kan het handig zijn om te kijken naar een opbergsysteem, zodat je de halter na gebruik weer veilig kunt opbergen.

Halterset voor thuis

Ben je op zoek naar een extra toevoeging voor je thuisgym? Een halterset kan zorgen om je workout thuis naar het volgende niveau te brengen, zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. In combinatie met een halterbank kan je thuis krachttraining doen als je liever niet naar de sportschool gaat.

Halterset voor sportschool

Wil je het assortiment op je sportschool aanvullen met een halterset? Padisport heeft verschillende mogelijkheden, varierend van een Olympische halterset tot de compactere EZ halterset 50 mm voor specifieke spieroefeningen. Alle producten zijn getest op kwaliteit, waardoor leden voor langere tijd kunnen genieten van haltersets van robuuste kwaliteit met genoeg afwisseling in gewichten.

Halterset kopen bij Padisport

Halterset kopen? Bij Padisport hebben we een brede selectie aan haltesets. Als je voor 16.00 uur bestelt, kun je morgen al aan de slag met je nieuwe set. Met ons uitgebreide assortiment aan fitnessapparatuur kunnen we vrijwel aan al je wensen voldoen. Wil je meer ontdekken over ons uitgebreide assortiment fitness artikelen of heb je vragen over onze sport producten? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Je kunt ons telefonisch bereiken via + 31 6 39 55 06 92 of ons e-mailen via info@padisport.nl.

1

Olympishce halterstang uitverkoop!

Bekijken

Yoga bal uitverkoop!

Bekijken
De waardering van www.padisport.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 80 reviews.