Neem contact op +31639550692

Ruilen

Uiteraard is het mogelijk om de door u geselecteerde producten te ruilen. Het is van belang dat u in de winkel een product uitkiest welke u wilt ruilen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@padisport.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen

Helaas kunnen we geen retouren accepteren voor:

  1. Producten die op maat zijn gemaakt of op bestelling worden geproduceerd, zoals onze op maat gemaakte staalkabels.
  2. Gepersonaliseerde items met eigen logo, tekst of ontwerp.
  3. Bederfelijke waren zoals voedsel, persoonlijke items en drukwerk zoals posters of instructieboekjes.

Om het product te retourneren vragen wij u om het retourformulier te verzenden naar info@padisport.nl

Olympishce halterstang uitverkoop!

Bekijken

Yoga bal uitverkoop!

Bekijken
De waardering van www.padisport.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 80 reviews.