Neem contact op +31639550692

Fitness ballen

Ontdek een uitgebreide wereld van functionele fitness met onze diverse categorieën gewichtsballen, slam balls, medicijnballen, wall balls en oefenballen. Deze fitnessballen vormen een essentieel arsenaal voor gevarieerde en doelgerichte workouts.

  1. Gewichtsballen: Versterk je spieren met gewichtsballen, ontworpen voor krachttraining en functionele oefeningen. Kies uit verschillende gewichten om specifieke spiergroepen te targeten en je kracht te vergroten.
  2. Slam Balls: Laat stoom af met slam balls, perfect voor intensieve cardio- en krachttraining. Deze robuuste ballen weerstaan zware impact, waardoor ze ideaal zijn voor explosieve oefeningen zoals slams en werpen.
  3. Medicijnballen: Klassiek en veelzijdig, medicijnballen zijn ideaal voor solo- en partneroefeningen. Verbeter kracht, coördinatie en stabiliteit met deze gripvaste ballen, geschikt voor zowel traditionele als revalidatieoefeningen.
  4. Wall Balls: Ga voor functionele intensiteit met wall balls, ontworpen voor muuroefeningen zoals wall ball shots. Bouw kracht en uithoudingsvermogen op terwijl je de algehele lichaamscoördinatie verbetert.
  5. Oefenballen: Bereik een sterke kern en verbeter je balans met oefenballen, ook wel bekend als stability balls. Veelzijdig in gebruik, bieden ze een actieve zitoptie en zijn ze perfect voor oefeningen zoals sit-ups, squats en yoga.

Ontdek de juiste bal voor jouw fitnessdoelen en voeg variatie toe aan je workoutroutine met deze hoogwaardige fitnessballen.

Filter

6 resultaten

Waar moet ik op letten als ik een Fitness bal ga kopen?

Bij het kopen van een fitnessbal is het belangrijk om op verschillende factoren te letten om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Hier zijn enkele belangrijke overwegingen:

  1. Grootte: Fitnessballen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, en het is essentieel om de juiste maat voor jouw lengte te kiezen. Een algemene richtlijn is dat bij het zitten op de bal je knieën een hoek van 90 graden moeten vormen. Controleer de aanbevelingen van de fabrikant voor de juiste maat.
  2. Materiaal: Fitnessballen zijn gemaakt van duurzame materialen zoals PVC. Zorg ervoor dat het materiaal van hoge kwaliteit is en vrij van schadelijke stoffen. Anti-burst ballen zijn ontworpen om langzaam leeg te lopen als ze beschadigd raken, wat de veiligheid verhoogt.
  3. Gewichtscapaciteit: Controleer de gewichtscapaciteit van de fitnessbal om ervoor te zorgen dat deze geschikt is voor jouw lichaamsgewicht. Dit is vooral belangrijk als je van plan bent om de bal te gebruiken voor oefeningen waarbij je je hele lichaamsgewicht draagt.
  4. Textuur en Grip: Sommige fitnessballen hebben een anti-slip textuur om het glijden te verminderen. Zorg ervoor dat de bal een goede grip heeft, vooral als je van plan bent om oefeningen te doen waarbij je handen of andere delen van je lichaam op de bal rusten.

Door deze factoren in overweging te nemen, kun je een fitnessbal kiezen die goed past bij jouw behoeften en je helpt om effectief en veilig te trainen.

Slam ball kopen?

Boost je workouts met een slam ball! Perfect voor explosieve oefeningen en het verbeteren van kracht en uithoudingsvermogen. Kies het juiste gewicht, let op duurzaamheid en grip, en ontdek een nieuwe dimensie in fitness. Vergelijk prijzen, lees recensies, en ervaar de krachtige voordelen van een slam ball!

Medicijnbal kopen?

Wil je je workouts diversifiëren? Denk dan aan een medicijnbal! Perfect voor solo- en partneroefeningen, verbetert deze bal kracht, coördinatie en stabiliteit. Kies het juiste gewicht, let op duurzaamheid en grip, en voeg een veelzijdige fitnesspartner toe aan je routine. Vergelijk prijzen, lees recensies, en ontdek de voordelen van een medicijnbal voor een complete lichaamstraining!

Wall ball kopen?

Upgrade je workout met een wall ball! Perfect voor muuroefeningen, verbetert deze bal kracht en coördinatie. Kies de juiste grootte, let op duurzaamheid en grip, en ervaar een intensievere training. Vergelijk prijzen, lees recensies en ontdek de voordelen van een wall ball voor een dynamische fitnessroutine!

Yoga bal kopen?

Wil je meer ontdekken over ons uitgebreide assortiment of heb je vragen over onze producten? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Je kunt ons telefonisch bereiken via + 31 6 39 55 06 92 of ons e-mailen via info@padisport.nl.

 

1

Olympishce halterstang uitverkoop!

Bekijken

Yoga bal uitverkoop!

Bekijken
De waardering van www.padisport.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 80 reviews.