Zomeractie:

20% extra korting bij aankoop van 3 of meer watersport artikelen met de code zomer24

Sluiten
Neem contact op +31639550692
2.5KG

2.5 kg – Gietijzer zilver

LET OP: wordt verkocht per stuk

Omschrijving

De gietijzeren halterschijven van Padisport zijn sterk, duurzaam en goedkoop. Dit zijn 25 – 30mm gewichten.

Op voorraad

 9,95Voor 16:00 besteld. Vandaag verzonden.

Wij scoren een 9,2 met 293 reviews

Ervaringensite
  • Gratis verzending vanaf €100
  • Altijd de laagste prijs garantie
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Vrijblijvend advies op maat

De Gietijzeren 30mm Halterschijven van Padisport zijn hoogwaardige fitnessaccessoires, speciaal ontworpen om je trainingssessies te intensiveren. Deze specifieke halterschijf, met een gewicht van 2,5 kg, is een uitstekende keuze voor iedereen die zijn fitnessroutine wil versterken of afwisselen.

Met een centraal gat van 30 mm in diameter, passen deze halterschijven perfect op alle standaard halterstangen met dezelfde dikte. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig gietijzer, wat niet alleen zorgt voor duurzaamheid, maar ook een robuuste en professionele uitstraling geeft. De grijze afwerking biedt een tijdloos en stijlvol design dat in elke trainingsruimte past.

Een uniek kenmerk van deze halterschijven is het ontwerp met drie geïntegreerde handvatten. Deze strategisch geplaatste handgrepen maken het mogelijk om de schijven op verschillende manieren vast te pakken, waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn voor verschillende oefeningen. Of je nu squats, lunges of andere krachttrainingsoefeningen doet, deze schijven bieden de flexibiliteit die je nodig hebt.

Op elke schijf staat duidelijk het gewicht in kilogram aangegeven, wat handig is voor het snel identificeren van de juiste schijf tijdens je training. Dit maakt het eenvoudig om je gewichten te kiezen en je trainingssessies efficiënt te plannen.

De Gietijzeren 30mm Halterschijven van 2,5 kg zijn ideaal voor zowel ervaren sporters als beginners die hun kracht en conditie willen verbeteren. Ze zijn beschikbaar tegen een betaalbare prijs en kunnen zowel in de sportschool als thuis gebruikt worden om je fitnessdoelen te bereiken. Bovendien worden de schijven per stuk verkocht, zodat je precies het aantal kunt aanschaffen dat je nodig hebt voor je trainingen.

Specificaties:

  • Diameter halterschijf: 210 mm
  • Dikte halterschijf: 25 mm
  • Geschikt voor halterdiameter: 30 mm

Til je trainingsroutine naar een hoger niveau met de Gietijzeren 30mm Halterschijven van Padisport en bouw aan een sterker lichaam!

Advies nodig?

Ik help je graag verder. Neem contact met me op.

Afmetingen (L x B x H) 21 × 21 × 2,5 cm
Kleur Zilver
Gewicht 2.5KG
Diameter halterstang 25mm, 30mm

Olympishce halterstang uitverkoop!

Bekijken

Yoga bal uitverkoop!

Bekijken