Neem contact op +31639550692

Foamroller – Zacht

Massage en herstel

Omschrijving

Op voorraad

 14,95Voor 16:00 besteld. Vandaag verzonden.

Wij scoren een 9,2 met 293 reviews

Ervaringensite
  • Gratis verzending vanaf €100
  • Altijd de laagste prijs garantie
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden
  • Vrijblijvend advies op maat

Padisport heeft ze! de zachte foamroller, speciaal ontworpen voor een effectieve trigger massage. Deze veelzijdige massage roller biedt drie grote voordelen die jouw welzijn naar een hoger niveau tillen.

Voordelen van de Zachte Foamroller:

  1. Diepe Triggerpoint Massage: Onze foamroller is perfect voor het aanpakken van pijnlijke triggerpoints. Met regelmatige toepassing verlicht je gespannen spieren en verbeter je de doorbloeding, waardoor je sneller herstelt van trainingen en blessures.
  2. Veelzijdig Gebruik: Of je nu een massagebal, een massage roller, of een traditionele foamroller nodig hebt, deze zachte variant biedt alles in één. Gebruik hem voor je rug, benen, nek, en andere spiergroepen voor een volledige en gerichte massage ervaring.
  3. Comfortabel en Effectief: De zachte textuur van de foamroller maakt hem ideaal voor beginners en mensen met gevoelige spieren. Ondanks zijn zachtheid, biedt hij een effectieve triggerpoint massage, die diep in de spierweefsels doordringt zonder ongemak te veroorzaken.

Kies voor onze zachte foamroller voor de ultieme combinatie van comfort en effectiviteit in jouw massage routine. Verbeter je herstel, verlicht spierpijn en geniet van een diepgaande massage, allemaal met één veelzijdig hulpmiddel.

Advies nodig?

Ik help je graag verder. Neem contact met me op.

Afmetingen (L x B x H) 33 × 15 × 15 cm
Toepassing Foamrollers

Olympishce halterstang uitverkoop!

Bekijken

Yoga bal uitverkoop!

Bekijken